0

Samenwerkingen met behandelaren

Artemis Laboratory heeft een ruim netwerk opgebouwd met artsen, specialisten, diëtisten en therapeuten. Wij zijn trots dat wij inmiddels zoveel mooie samenwerkingen zijn aangegaan en dat ons netwerk zich steeds verder uitbreidt.

Inspelen op behoeften van behandelaren

Bij ons laboratorium staat de behoefte van de cliënt en behandelaar vooraan, wij houden daarom nauw contact om te zorgen dat de wensen en behoeften goed in kaart kunnen worden gebracht. Als behandelaar bent u verzekerd van ons doorzettingsvermogen om de samenwerking zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij middels ons grote aanbod aan onderzoeken, onze duidelijke resultaten die u helpen met het maken van een behandelplan voor uw cliënt en onze behandelaarsomgeving waarin het aanvragen van een analyse snel en efficiënt kan verlopen, zodat de doorlooptijd kan worden verminderd.

Artemis Portaal

Wij streven er naar om de medische zorg toegankelijker te maken via het Artemis Portaal, een makkelijk te gebruiken tool die de gehele aanvraagprocedure zal vereenvoudigen. De eerste keer dat u inlogt kunt u uw voorkeuren opgeven wat betreft de betaling en de verzending van de materialen. Binnen het Artemis Portaal kunt u gemakkelijk zien welke testen wij uitvoeren, wat deze testen inhouden en welke prijzen de analyses hebben.

U vult bij een aanvraag eerst de cliëntgegevens in en kruist de gewenste analyses aan. Hierna wordt automatisch het laboratoriumformulier ingevuld die de cliënt meegestuurd krijgt met de materialen, tenzij u zelf de materialen en het formulier wilt ontvangen. Bij het aanvragen ziet u meteen in de omgeving en op het formulier wat de kosten van de analyses zijn, waardoor u of uw cliënt niet voor verrassingen komt te staan. Aan de hand van deze aanvraag wordt het materiaal verzonden. In het Artemis Portaal kunt u ook zien wanneer wij samples hebben ontvangen van uw cliënten en zodra een resultaat is gevalideerd wordt deze automatisch geüpload.

Samenwerken met Artemis Laboratory?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Artemis Laboratory, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij willen graag met u in gesprek gaan om te kijken wat de mogelijkheden hierin zijn

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur of mail naar info@Artemislab.nl.

Artemis Laboratory

Al meer dan 30 jaar zet Artemis Laboratory zich in om de medische wereld toegankelijker te maken en de drempel voor medisch onderzoek te verlagen. Met onze beproefde methoden en unieke onderzoeken kijken wij voorbij de reguliere geneeskunde op zoek naar resultaat.

Professionaliteit

Het laboratorium voor artsen, diëtisten en therapeuten

Assortiment
Internationaal

Onze onderzoeken zijn internationaal aan te vragen

Gecertificeerd
  • ISO 9001
vertrouwd

Al meer dan 30 jaar het vertrouwde laboratorium voor reguliere en uitgebreide analyses