0

Downloads

Tarieven en laboratoriumformulieren zijn op te vragen

+31 (0)495 545 000 info@artemislab.nl

Voorbeeldrapporten

Artemis Foods Baseline 20

Is er een vermoeden van een IgG reactie en wilt u kennis maken met onze basis analyse, dan kunt u kiezen voor de Artemis Foods Baseline. Dit onderzoek controleert de meest geconsumeerde voedingsmiddelen.

  Downloaden

  Artemis Menopause

  Voorbeeld rapport van het Artemis Laboratory Menopause onderzoek, welke inzicht geeft en ondersteuning biedt tijdens deze belangrijke levensfase.

   Downloaden

   Artemis Foods Comfort 40

   Is de opvolger van de Baseline 20 en biedt een verdubbeling van het aantal geteste voedingsmiddelen. Denk hierbij aan allergenen zoals geitenmelk, rode & witte wijn en verschillende vlees-, groeten- en fruitmixen.

    Downloaden

    Artemis Foods Essentials 80

    Test op de aanwezigheid van IgG antistoffen die horen bij 80 verschillende voedingsstoffen. Dit is een zeer uitgebreide selectie van de meest voorkomende voedingsstoffen die regelmatig voor voedselovergevoeligheid zorgen. Dit is onze meest aangevraagde variant.

     Downloaden

     Artemis Foods Fruit ‘n Veg 88

     Wanneer er sterke vermoedens zijn dat de klachten voornamelijk afkomstig zijn van groenten of fruit, dan biedt de Fruit & Veg een overzicht van de 88 meest voorkomende groenten en fruitsoorten.

      Downloaden

      Artemis Foods Vegetarian 90

      Speciaal ontworpen voor diegene met een vegetarische levensstijl. Dit pakket test op voedingsallergenen die passen bij een vlees en vis arm voedingspatroon maar wel met dierlijke producten zoals melk en eieren.

       Downloaden

       Artemis Foods Premium 280

       Onze meest uitgebreide variant test op 280 verschillende voedingsallergenen. Dit biedt een compleet beeld van voedingsmiddelen die klachten kunnen veroorzaken.

        Downloaden

        Artemis Foods Premium IgG4 280

        Een alternatieve variant op de Premium 280 die kijkt naar IgG4 antistoffen ten opzichte van IgG 1-3. Geschikt voor diegene waarbij er een vermoeden is dat de oorsprong van de klachten op een ander niveau liggen.

         Downloaden

         Brochures

         Artemis Brochure algemeen

         Alles over Artemis Laboratory en over onze gehele aanbod leest u en onze overzichtelijke brochure!

          Downloaden

          Artemis Foods brochure

          Onze Food analyses zijn onderzoeken naar IgG antistoffen in het bloed. Bekijk ons aanbod en ontdek voor welke voedingstoffen u overgevoelig bent.

           Downloaden

           Let op! Maandag 11 april 2023 is ons Laboratorium gesloten i.vm. 2e Paasdag

           X