Heerlijk als ontbijt in de (melkvrije) kwark of yoghurt
Houdt bij het eten altijd rekening met uw Artemis Foods resultaten en vermijd of vervang indien nodig bepaalde ingrediënten.
Bereiding
- Hak de ongezouten gemengde noten en pecan noten fijn en doe in een grote kom.
- Voeg 200 gram glutenvrije havervlokken, een handvol kokos snippers, snufje zout en naar wens kaneel en ahornsiroop of honing toe.
- Verwarm intussen 120 gram kokosolie in een pan totdat deze is gesmolten en voeg toe aan het notenmengsel.
- Verwarm de oven op 180 graden.
- Doe het notenmengel in een ovenschaal en laat ca 15 minuten bakken.
- Roer regelmatig door tijdens het bakken
- Zodra de noten bruin worden, haal deze dan uit de oven
- Roer tijdens het afkoelen regelmatig door het granola om te voorkomen dat de noten aan elkaar gaan plakken.
- Zodra de granola is afgekoeld kan deze genuttigd worden.
Tip! Voeg naar smaak krenten, rozijnen en/of fruit toe.