0

Artemis Foods Baseline 20

Het Artemis Foods Baseline 20 IgG onderzoek

Een IgG onderzoek kunt u laten uitvoeren voor veel verschillende voedingsstoffen. Artemis Foods Baseline 20 test op de aanwezigheid IgG antistoffen passend bij 20 verschillende voedingsstoffen. IgG antistoffen zijn, in combinatie met klachten, een aanwijzing voor een voedselovergevoeligheid. Een IgG onderzoek kan een hulpmiddel zijn bij het stellen van een diagnose.

 

Wat is een IgG overgevoeligheid?

De klachten van een IgG overgevoeligheid voor voedsel lopen behoorlijk uiteen. Ze ontstaan ook niet altijd meteen, maar kunnen tot wel drie dagen na het nuttigen van het voedsel verschijnen. Niet voor niets noemen we een IgG reactie ook wel een vertraagde voedselallergie. Dit is anders dan een IgE voedselallergie, waarbij direct of zeker binnen een uur allergische klachten optreden. Een voedselovergevoeligheid geeft over het algemeen ook een wat minder heftige reactie dan een IgE allergie.

Deze verschillende symptomen en de uitgestelde reactie bemoeilijken de zoektocht naar de voeding waar uw cliënt overgevoelig voor is. De Artemis Foods analyse is een hulpmiddel om dit te onderzoeken.

 

Wat doet u met de uitslag?

Nadat het testresultaat bekend is, wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld. Daarin staat precies wat uw cliënt kan helpen om de klachten te verminderen. Het belangrijkste hierbij is het vermijden van de voedingsmiddelen waarvoor uw cliënt IgG antistoffen in het bloed heeft. En het vervolgens gecontroleerd herintroduceren hiervan. Het opnieuw uitproberen van de voeding is essentieel om te ontdekken of er echt een overgevoeligheidsreactie optreedt als gevolg van het innemen van het bewuste voedingsmiddel.

Er wordt gecontrolleerd op

Meer lezen

Hoe het werkt bij
Artemis Laboratory

Via Artemis Laboratory kunt u verschillende onderzoeken laten uitvoeren die u kunnen helpen op weg naar een gezondere toekomst. Al jaren maken wij de zorg toegankelijker en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Ontdek hoe makkelijk het laten uitvoeren van een onderzoek kan zijn!

Ontvangen

Ontvangen van de afnamekit

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u na een aantal dagen een afnamekit via de post. Controleer altijd eerst of de inhoud van het setje overeenkomt met de bijgevoegde instructies.

Afname

Afname van materialen

Afhankelijk van het onderzoek kan het zijn dat u een bloedafname moet laten uitvoeren. Via de onderstaande knop kunt u naar onze priklocaties zoeken.

Verzending

Verzending van materialen

U kunt door middel van de bijgeleverde verzendenvelop het materiaal opsturen. U dient deze envelop te frankeren. Het is ook altijd mogelijk het materiaal af te leveren op onze locatie.

Onderzoek

Onderzoek uitvoeren

Na binnenkomst gaan wij aan de slag met het uitvoeren van uw onderzoek. Neem bijvoorbeeld deze tijd om meer te weten te komen over Artemis Laboratory middels onze nieuwsberichten.

Resultaten

Ontvangen van resultaten

Na een korte doorloopperiode zijn de resultaten gereed en zijn deze te bekijken. Aanvragen via de webshop kunt u inzien in uw account en aanvragen van behandelaren in hun Artemis Portaal.