0

Artemis Foods Baseline 20

Het Artemis Foods Baseline 20 IgG onderzoek

Een IgG onderzoek kunt u laten uitvoeren voor veel verschillende voedingsstoffen. Artemis Foods Baseline 20 test op de aanwezigheid IgG antistoffen passend bij 20 verschillende voedingsstoffen. IgG antistoffen zijn, in combinatie met klachten, een aanwijzing voor een voedselovergevoeligheid. Een IgG onderzoek kan een hulpmiddel zijn bij het stellen van een diagnose.

 

Wat is een IgG overgevoeligheid?

De klachten van een IgG overgevoeligheid voor voedsel lopen behoorlijk uiteen. Ze ontstaan ook niet altijd meteen, maar kunnen tot wel drie dagen na het nuttigen van het voedsel verschijnen. Niet voor niets noemen we een IgG reactie ook wel een vertraagde voedselallergie. Dit is anders dan een IgE voedselallergie, waarbij direct of zeker binnen een uur allergische klachten optreden. Een voedselovergevoeligheid geeft over het algemeen ook een wat minder heftige reactie dan een IgE allergie.

Deze verschillende symptomen en de uitgestelde reactie bemoeilijken de zoektocht naar de voeding waar uw cliënt overgevoelig voor is. De Artemis Foods analyse is een hulpmiddel om dit te onderzoeken.

 

Wat doet u met de uitslag?

Nadat het testresultaat bekend is, wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld. Daarin staat precies wat uw cliënt kan helpen om de klachten te verminderen. Het belangrijkste hierbij is het vermijden van de voedingsmiddelen waarvoor uw cliënt IgG antistoffen in het bloed heeft. En het vervolgens gecontroleerd herintroduceren hiervan. Het opnieuw uitproberen van de voeding is essentieel om te ontdekken of er echt een overgevoeligheidsreactie optreedt als gevolg van het innemen van het bewuste voedingsmiddel.

Er wordt gecontroleerd op

 

 

Meer lezen

Hoe gaan wij te werk?

Al jaren maakt Artemis Laboratory de zorg voor u toegankelijk en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Onze betrouwbare analyses zijn eenvoudig en snel te bestellen, maar hoe gaat het verder in zijn werking? Voor een goed resultaat volgt u de volgende stappen:

Ontvangen

Ontvangen van de afnamekit

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen enkele dagen een afnamekit per post. Controleer voor gebruik altijd eerst of de inhoud overeenkomt met de bijgevoegde instructies.

Afname

Afname van materialen

Afhankelijk van het onderzoek kan het zijn dat u een bloedafname moet laten uitvoeren. Bekijk onze priklocaties en plan zelf een afspraak.

Verzending

Verzending van materialen

Dit kan door middel van de bijgeleverde verzendenvelop, frankeren is hierbij niet nodig. Ook bestaat de mogelijkheid om de materialen bij ons op locatie af te leveren.

Onderzoek

Onderzoek uitvoeren

Met behulp van moderne en geavanceerde machines gaan wij na binnenkomst aan de slag met het uitvoeren van uw analyse. Neem bijvoorbeeld deze tijd om een van onze interessante artikelen te lezen.

Resultaten

Ontvangen van resultaten

Na een korte doorloopperiode zijn de resultaten gereed en zijn deze te bekijken. Aanvragen via de webshop ontvangt u via de mail en aanvragen van behandelaren zijn terug te zien in hun Artemis Portaal.