0

Artemis Foods Comfort 40

Het Artemis Foods Comfort 40 IgG onderzoek

Het Artemis Foods IgG onderzoek kijkt naar de aanwezigheid van IgG antistoffen voor verschillende voedingsstoffen in het bloed. IgG antistoffen kunnen een aanwijzing zijn voor een voedselovergevoeligheid, maar alleen wanneer ze samengaan met klachten.

Artemis Foods Comfort 40 test op de aanwezigheid IgG antistoffen passend bij 40 voedingsstoffen. Het is ook mogelijk op 20 voedingsstoffen te testen, met het Artemis Foods Baseline 20 pakket. Of u gaat voor het uitgebreidere en meer veel voorkomende voedingsstoffen omvattende Essentials 80 pakket.

 

De oorzaak van de voedselovergevoeligheid achterhalen

IgG overgevoeligheid noemen we ook wel een vertraagde voedselallergie. Omdat de klachten van een IgG overgevoeligheid voor voedsel behoorlijk uiteen lopen en vaak niet direct na het eten optreden, is het lastig te zeggen op welk voedingsmiddel uw cliënt reageert. Dat is anders bij een IgE reactie, waarbij vaak meteen na het eten hevige klachten optreden. Dat maakt het veel duidelijker welke voedingsstof de klachten veroorzaakt.

Eindeloos allerlei producten vermijden zonder zeker te weten of ze de oorzaak zijn van de klachten, levert een eenzijdig voedingspatroon op. Om gemakkelijker te kunnen ontdekken waar de klachten vandaan komen, kunt u de IgG antistoffen in het bloed laten analyseren met een Artemis Foods analyse.

 

Wat doet u met de uitslag?

Nadat het testresultaat bekend is, wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld. Daarin staat precies omschreven wat uw cliënt kan helpen om de klachten te verminderen. Het belangrijkste hierbij is het vermijden van de voedingsmiddelen waarvoor verhoogde waardes van IgG antistoffen in het bloed zijn aangetroffen. Deze kunt u vervolgens rustig aan herintroduceren. Het herintroduceren is nodig om te ontdekken of er echt een overgevoelige reactie optreedt als gevolg van het innemen van het bewuste voedingsmiddel.

Er wordt gecontroleerd op

Meer lezen

Hoe gaan wij te werk?

Al jaren maakt Artemis Laboratory de zorg voor u toegankelijk en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Onze betrouwbare analyses zijn eenvoudig en snel te bestellen, maar hoe gaat het verder in zijn werking? Voor een goed resultaat volgt u de volgende stappen:

Ontvangen

Ontvangen van de afnamekit

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen enkele dagen een afnamekit per post. Controleer voor gebruik altijd eerst of de inhoud overeenkomt met de bijgevoegde instructies.

Afname

Afname van materialen

Afhankelijk van het onderzoek kan het zijn dat u een bloedafname moet laten uitvoeren. Bekijk onze priklocaties en plan zelf een afspraak.

Verzending

Verzending van materialen

Dit kan door middel van de bijgeleverde verzendenvelop, frankeren is hierbij niet nodig. Ook bestaat de mogelijkheid om de materialen bij ons op locatie af te leveren.

Onderzoek

Onderzoek uitvoeren

Met behulp van moderne en geavanceerde machines gaan wij na binnenkomst aan de slag met het uitvoeren van uw analyse. Neem bijvoorbeeld deze tijd om een van onze interessante artikelen te lezen.

Resultaten

Ontvangen van resultaten

Na een korte doorloopperiode zijn de resultaten gereed en zijn deze te bekijken. Aanvragen via de webshop ontvangt u via de mail en aanvragen van behandelaren zijn terug te zien in hun Artemis Portaal.

Let op! Maandag 11 april 2023 is ons Laboratorium gesloten i.vm. 2e Paasdag

X