0

Artemis Foods Comfort 40

Het Artemis Foods Comfort 40 IgG onderzoek

Het Artemis Foods IgG onderzoek kijkt naar de aanwezigheid van IgG antistoffen voor verschillende voedingsstoffen in het bloed. IgG antistoffen kunnen een aanwijzing zijn voor een voedselovergevoeligheid, maar alleen wanneer ze samengaan met klachten.

Artemis Foods Comfort 40 test op de aanwezigheid IgG antistoffen passend bij 40 voedingsstoffen. Het is ook mogelijk op 20 voedingsstoffen te testen, met het Artemis Foods Baseline 20 pakket. Of u gaat voor het uitgebreidere en meer veel voorkomende voedingsstoffen omvattende Essentials 80 pakket.

 

De oorzaak van de voedselovergevoeligheid achterhalen

IgG overgevoeligheid noemen we ook wel een vertraagde voedselallergie. Omdat de klachten van een IgG overgevoeligheid voor voedsel behoorlijk uiteen lopen en vaak niet direct na het eten optreden, is het lastig te zeggen op welk voedingsmiddel uw cliënt reageert. Dat is anders bij een IgE reactie, waarbij vaak meteen na het eten hevige klachten optreden. Dat maakt het veel duidelijker welke voedingsstof de klachten veroorzaakt.

Eindeloos allerlei producten vermijden zonder zeker te weten of ze de oorzaak zijn van de klachten, levert een eenzijdig voedingspatroon op. Om gemakkelijker te kunnen ontdekken waar de klachten vandaan komen, kunt u de IgG antistoffen in het bloed laten analyseren met een Artemis Foods analyse.

 

Wat doet u met de uitslag?

Nadat het testresultaat bekend is, wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld. Daarin staat precies omschreven wat uw cliënt kan helpen om de klachten te verminderen. Het belangrijkste hierbij is het vermijden van de voedingsmiddelen waarvoor verhoogde waardes van IgG antistoffen in het bloed zijn aangetroffen. Deze kunt u vervolgens rustig aan herintroduceren. Het herintroduceren is nodig om te ontdekken of er echt een overgevoelige reactie optreedt als gevolg van het innemen van het bewuste voedingsmiddel.

Er wordt gecontrolleerd op

Meer lezen

Hoe het werkt bij
Artemis Laboratory

Via Artemis Laboratory kunt u verschillende onderzoeken laten uitvoeren die u kunnen helpen op weg naar een gezondere toekomst. Al jaren maken wij de zorg toegankelijker en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Ontdek hoe makkelijk het laten uitvoeren van een onderzoek kan zijn!

Ontvangen

Ontvangen van de afnamekit

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u na een aantal dagen een afnamekit via de post. Controleer altijd eerst of de inhoud van het setje overeenkomt met de bijgevoegde instructies.

Afname

Afname van materialen

Afhankelijk van het onderzoek kan het zijn dat u een bloedafname moet laten uitvoeren. Via de onderstaande knop kunt u naar onze priklocaties zoeken.

Verzending

Verzending van materialen

U kunt door middel van de bijgeleverde verzendenvelop het materiaal opsturen. U dient deze envelop te frankeren. Het is ook altijd mogelijk het materiaal af te leveren op onze locatie.

Onderzoek

Onderzoek uitvoeren

Na binnenkomst gaan wij aan de slag met het uitvoeren van uw onderzoek. Neem bijvoorbeeld deze tijd om meer te weten te komen over Artemis Laboratory middels onze nieuwsberichten.

Resultaten

Ontvangen van resultaten

Na een korte doorloopperiode zijn de resultaten gereed en zijn deze te bekijken. Aanvragen via de webshop kunt u inzien in uw account en aanvragen van behandelaren in hun Artemis Portaal.