0

Artemis Foods Fruits & Veg 88

Wat is Artemis Foods Fruit & Veg 88?

Heeft uw cliënt onverklaarbare klachten? En heeft hij of zij het vermoeden dat dit met het eten van bepaalde groenten of fruit samenhangt? Dan kan de Artemis Foods Fruit & Veg 88 analyse u helpen om dit verder te onderzoeken.

De Artemis Foods Fruit & Veg analyse bekijkt of er sprake is van verhoogde IgG waardes in uw bloed, voor verschillende soorten groenten en fruit. Er wordt in dit onderzoek naar IgG antistoffen gezocht voor 88 verschillende groente- en fruitsoorten. In het geval van verhoogde waardes van deze antistoffen kan er sprake zijn van voedselovergevoeligheid. Maar alleen als de verhoogde waardes samengaan met klachten.

 

Ben ik overgevoelig voor een fruit- of groentesoort?

Een IgG voedselovergevoeligheid kan optreden voor allerlei typen voedingsstoffen, maar ook bij groenten en fruit. De klachten zijn lang niet voor iedereen hetzelfde en het kan ook behoorlijk lang duren voor ze optreden. De symptomen kunnen tot wel 3 dagen na het eten van de voedingsstof ontstaan. Dat maakt het lastig te herkennen op welke voedingsstof uw cliënt nou reageert. Een Artemis Foods analyse helpt u hierbij.

 

Waarom een Artemis Foods Fruit & Veg 88 analyse?

Een van de voordelen van het Artemis Foods onderzoek is dat u gericht onderzoekt welke voedingsmiddelen voor klachten zorgen. Uw cliënt hoeft niet meer lukraak voeding weg te laten uit het dieet, maar doet dit enkel naar aanleiding van het onderzoeksresultaat. In het geval van deze Artemis Foods analyse gaat het enkel om groente en fruit, maar de mogelijk bestaat ook om andere voedingsstoffen te onderzoeken.

 

Wat betekent de uitslag?

Alleen wanneer de verhoogde IgG waardes voor bepaalde typen groente of fruit samengaan met klachten, kan dit betekenen dat uw cliënt overgevoelig is. De Artemis Foods Fruit & Veg 88 analyse, is geen diagnose op zich. De analyse heeft dus alleen zin wanneer na het onderzoek de groente- en fruitsoorten waarvoor verhoogde IgG waardes zijn gevonden verder worden onderzocht. Dit doet u door ze eerst te vermijden en later weer te herintroduceren. Er wordt voor uw cliënt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld waarin uitgelegd staat hoe de cliënt dit toe kan passen.

Er wordt gecontrolleerd op

Meer lezen

Hoe het werkt bij
Artemis Laboratory

Via Artemis Laboratory kunt u verschillende onderzoeken laten uitvoeren die u kunnen helpen op weg naar een gezondere toekomst. Al jaren maken wij de zorg toegankelijker en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Ontdek hoe makkelijk het laten uitvoeren van een onderzoek kan zijn!

Ontvangen

Ontvangen van de afnamekit

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u na een aantal dagen een afnamekit via de post. Controleer altijd eerst of de inhoud van het setje overeenkomt met de bijgevoegde instructies.

Afname

Afname van materialen

Afhankelijk van het onderzoek kan het zijn dat u een bloedafname moet laten uitvoeren. Via de onderstaande knop kunt u naar onze priklocaties zoeken.

Verzending

Verzending van materialen

U kunt door middel van de bijgeleverde verzendenvelop het materiaal opsturen. U dient deze envelop te frankeren. Het is ook altijd mogelijk het materiaal af te leveren op onze locatie.

Onderzoek

Onderzoek uitvoeren

Na binnenkomst gaan wij aan de slag met het uitvoeren van uw onderzoek. Neem bijvoorbeeld deze tijd om meer te weten te komen over Artemis Laboratory middels onze nieuwsberichten.

Resultaten

Ontvangen van resultaten

Na een korte doorloopperiode zijn de resultaten gereed en zijn deze te bekijken. Aanvragen via de webshop kunt u inzien in uw account en aanvragen van behandelaren in hun Artemis Portaal.