Artemis Foods Premium 280 IgG4
Wat is Artemis Foods 280 IgG4?
Wilt u uw cliënt onderzoeken op voedselovergevoeligheid? Dat kunt u doen door middel van een IgG waardebepaling in het bloed. In combinatie met de klachten die uw cliënt ervaart, kan dit leiden tot het ontdekken van voedingstoffen waar hij of zij gevoelig voor is. Het Artemis Foods 280 IgG4 onderzoek analyseert 280 verschillende voedingsmiddelen. Daarmee is dit een zeer uitgebreid en compleet onderzoek.
Waarom IgG waarde bepalen?
Een IgG voedselovergevoeligheid zorgt voor lichamelijke klachten als gevolg van het eten of drinken van bepaalde soorten voedingsmiddelen. Dit kunnen allerlei voedingsproducten zijn. De klachten die ontstaan lopen zeer uiteen en kunnen ook uitgesteld (tot wel 3 dagen na het eten) optreden. Dat maakt het ontdekken van de voedingsstof waardoor de klachten ontstaan behoorlijk lastig.
Een IgG voedselovergevoeligheid is niet hetzelfde als een IgE voedselallergie. Bij een IgE allergie zijn de symptomen heftiger en komen ze direct, of zeker binnen een uur, opzetten.
Waarom een Artemis Foods 280 IgG4 onderzoek?
Door middel van het Artemis Foods 280 IgG4 onderzoek analyseert u de IgG4 antistoffen in het bloed van uw cliënt voor maar liefst 280 verschillende voedingsstoffen. Dit is het Artemis Foods onderzoek dat de meeste voedingsstoffen omvat.
U krijgt zo een zeer volledig beeld van de IgG4 antistoffen in het bloed.
Als er sprake is van verhoogde waardes, dan gaat u deze voedingsstoffen verder onderzoeken. Dit doet u door ze weg te laten in het dieet van uw cliënt. Op een gecontroleerde manier worden ze na een tijd opnieuw geïntroduceerd in het voedingspatroon, waardoor u kunt zien of ze inderdaad klachten geven. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn namelijk. Een IgG waarde kan ook verhoogd zijn, omdat uw cliënt een bepaald product bijvoorbeeld vaak heeft gegeten. Door het vermijden en herintroduceren, test je de voedingsstoffen om te zien of ze wel of geen klachten veroorzaken.
Het voordeel: uw cliënt vermijdt niet meer zomaar allerlei voedingsstoffen, maar heel gericht juist díe voedingsstoffen waarvoor de IgG waardes verhoogd zijn. En bovendien bestaat de kans dat uw cliënt de voedingsstoffen gewoon weer kan gaan gebruiken, als na het herintroduceren blijkt dat deze geen klachten geven.
Er wordt gecontrolleerd op
- Aalbes
- Aardappel
- Aardbei
- Abrikoos
- Agar
- Alaskakoolvis
- Aloë vera
- Alpha- Lactalbumine
- Amandel
- Amaranth
- Ananas
- Andijvie
- Anijs
- Anijs zaad
- Ansjovis
- Appel
- Artisjok
- Aspartaam
- Asperge
- Aubergine
- Avocado
- Bakkersgist
- Bamboescheut
- Banaan
- Barley
- Basilicum
- Beta-lactoglobuline
- Biergist
- Bieslook
- Blauwe bes
- Bloemkool
- Boekweit
- Boerenkool
- Boletus
- Bonenkruid
- Braam
- brandnetel
- Broccoli
- Cacao
- Camenbert
- Candida albicans
- Cantaloupe meloen
- Cantharel (Champignon)
- Carrageen
- Caseïne
- Cashew
- Cayenne peper
- Champignon
- Chillipeper
- Chinese kool
- Citroen
- Citroen verbena
- Citroenmelisse
- Courgette
- Curry poeder
- Dadel
- Daslook
- Dille
- Dragon
- Druif
- Duindoorn
- Edammer Kaas
- Eend
- Eigeel
- Eiwit
- Emmentaler kaas
- Erwt
- Esdoornsiroop
- Framboos
- Galiameloen
- Gans
- Geelvintonijn
- Geiten kaas
- Geitenmelk
- Gelatine
- Gember
- Gierst
- Glutamaat
- Gluten
- Gouda
- Granaatappel
- Grapefruit
- Groene Olijf
- Groene thee
- Guarplant
- Guava
- Haas
- Haring
- Haver
- Hazelnoot
- Heilbot
- Hete paprikapoeder
- Honing
- Hop
- Inktvis
- Jalapeño peper
- Johannesbroodpitmeel
- Kaasjeskruid
- kaaswrongel
- Kabeljauw
- Kaki
- Kalf
- Kalkoen
- Kamillethee
- Kamut
- Kaneel
- Kappertjes
- Kardemom
- Karper
- Karwij
- Kaviaar
- Kelp
- Kers
- Kervel
- Kidneyboon
- Kikkererwt
- King prawn
- Kip
- Kippenei
- Kiwi
- Knoflook
- Knolraap
- Koeienwei
- Koffie
- Kokosnoot
- Komkommer
- Konijn
- Kool
- Koolraap
- Koolrabi
- Koolzaad
- Koriander
- Kreeft
- Kruidnagel
- Kruisbes
- Kurkuma E100
- Kweepeer
- Lam
- Langoesten
- Laurier
- Lavas
- Lijnzaad
- Limoen
- Lindebloesem thee
- Linzen
- Lupineboon
- Lychee
- Maanzaad
- Macadamianoot
- Maïs
- Makreel
- Mandarijn
- Mango
- Marjolein
- Melasse
- Melk chocolade
- Mierikswortel
- Mirabelle pruim
- Mossel
- Mosterdzaad
- Mout
- Mozzarella
- Nectarine
- Noordzeegarnaal
- Nootmuskaat
- Oester
- Oesterzwam
- Ongekookte koemelk
- Onrijpe spelt
- Oregano
- Ovalbumine
- Ovomucoid
- Paard
- Paardenmelk
- Paling
- Papaya
- Paprika
- Paraguay thee
- Paranoot
- Parmezaanse kaas
- Passievrucht
- Pastinaak
- Pecannoot
- Pectine
- Peer
- Pepermunt
- Pepermunt thee
- Perzik
- Peterselie
- Pijnboompit
- Pinda
- Pistache noot
- Pompelmoes
- Pompoen
- Prei
- Pruim
- Pure chocolade
- Quinoa
- Rabarber
- Radijs
- Ree
- Regenboogforel
- Rijst
- Rivierkreeft
- Rode biet
- Rode bosbes
- Rode kool
- Rode wijn
- Rogge
- Romenescu broccoli
- Roodbaars
- Rooibosthee
- Room
- Roomkaas
- Rozemarijn
- Rozijn
- Rucola
- Rundervlees
- Saffraan
- Salie
- Sardine
- Savooiekool
- Schapen kaas
- Schapenmelk
- Schelvis
- Schol
- Schorseneer
- Selderij
- Sesam
- Sinaasappel
- Sjalot
- Sla
- Slak
- Snijbiet
- Snoek
- Snoekbaars
- Sojaboon
- Spelt
- Sperzieboon
- Spinazie
- Spruitkool
- Stervrucht
- Stuifmeelkorrel
- Tamme kastanje
- Tarbot
- Tarwe
- Tijm
- Tomaat
- Tong
- Tragacanth
- Tuinboon
- Tuinkers
- Ui
- Vanille
- Varkensvlees
- Veldsla
- Venkel
- Vijg
- Vossenbes
- Walnoot
- Watermeloen
- Wild zwijn
- Wilde rijst
- Witlof
- Witte boon
- Witte chocolade
- Witte peper
- Witte radijs
- Witte wijn
- Wortel
- Yoghurt
- Zalm
- Zalmkuit
- Zoete aardappel
- Zoethout
- Zonnebloempitten
- Zwarte bes
- Zwarte olijf
- Zwarte peper
- Zwarte thee
Hoe het werkt bij
Artemis Laboratory
Via Artemis Laboratory kunt u verschillende onderzoeken laten uitvoeren die u kunnen helpen op weg naar een gezondere toekomst. Al jaren maken wij de zorg toegankelijker en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Ontdek hoe makkelijk het laten uitvoeren van een onderzoek kan zijn!