0

Artemis Foods Premium 280 IgG4

Wat is Artemis Foods 280 IgG4?

Wilt u uw cliënt onderzoeken op voedselovergevoeligheid? Dat kunt u doen door middel van een IgG waardebepaling in het bloed. In combinatie met de klachten die uw cliënt ervaart, kan dit leiden tot het ontdekken van voedingstoffen waar hij of zij gevoelig voor is. Het Artemis Foods 280 IgG4 onderzoek analyseert 280 verschillende voedingsmiddelen. Daarmee is dit een zeer uitgebreid en compleet onderzoek.

 

Waarom IgG waarde bepalen?

Een IgG voedselovergevoeligheid zorgt voor lichamelijke klachten als gevolg van het eten of drinken van bepaalde soorten voedingsmiddelen. Dit kunnen allerlei voedingsproducten zijn. De klachten die ontstaan lopen zeer uiteen en kunnen ook uitgesteld (tot wel 3 dagen na het eten) optreden. Dat maakt het ontdekken van de voedingsstof waardoor de klachten ontstaan behoorlijk lastig.

Een IgG voedselovergevoeligheid is niet hetzelfde als een IgE voedselallergie. Bij een IgE allergie zijn de symptomen heftiger en komen ze direct, of zeker binnen een uur, opzetten.

 

Waarom een Artemis Foods 280 IgG4 onderzoek?

Door middel van het Artemis Foods 280 IgG4 onderzoek analyseert u de IgG4 antistoffen in het bloed van uw cliënt voor maar liefst 280 verschillende voedingsstoffen. Dit is het Artemis Foods onderzoek dat de meeste voedingsstoffen omvat.
U krijgt zo een zeer volledig beeld van de IgG4 antistoffen in het bloed.

Als er sprake is van verhoogde waardes, dan gaat u deze voedingsstoffen verder onderzoeken. Dit doet u door ze weg te laten in het dieet van uw cliënt. Op een gecontroleerde manier worden ze na een tijd opnieuw geïntroduceerd in het voedingspatroon, waardoor u kunt zien of ze inderdaad klachten geven. Dat hoeft niet altijd het geval te zijn namelijk. Een IgG waarde kan ook verhoogd zijn, omdat uw cliënt een bepaald product bijvoorbeeld vaak heeft gegeten. Door het vermijden en herintroduceren, test je de voedingsstoffen om te zien of ze wel of geen klachten veroorzaken.

Het voordeel: uw cliënt vermijdt niet meer zomaar allerlei voedingsstoffen, maar heel gericht juist díe voedingsstoffen waarvoor de IgG waardes verhoogd zijn. En bovendien bestaat de kans dat uw cliënt de voedingsstoffen gewoon weer kan gaan gebruiken, als na het herintroduceren blijkt dat deze geen klachten geven.

Er wordt gecontroleerd op

Meer lezen

Hoe gaan wij te werk?

Al jaren maakt Artemis Laboratory de zorg voor u toegankelijk en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Onze betrouwbare analyses zijn eenvoudig en snel te bestellen, maar hoe gaat het verder in zijn werking? Voor een goed resultaat volgt u de volgende stappen:

Ontvangen

Ontvangen van de afnamekit

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen enkele dagen een afnamekit per post. Controleer voor gebruik altijd eerst of de inhoud overeenkomt met de bijgevoegde instructies.

Afname

Afname van materialen

Afhankelijk van het onderzoek kan het zijn dat u een bloedafname moet laten uitvoeren. Bekijk onze priklocaties en plan zelf een afspraak.

Verzending

Verzending van materialen

Dit kan door middel van de bijgeleverde verzendenvelop (vergeet deze niet te frankeren) of door de materialen bij ons op locatie af te leveren.

Onderzoek

Onderzoek uitvoeren

Met behulp van moderne en geavanceerde machines gaan wij na binnenkomst aan de slag met het uitvoeren van uw analyse. Neem bijvoorbeeld deze tijd om een van onze interessante artikelen te lezen.

Resultaten

Ontvangen van resultaten

Na een korte doorloopperiode zijn de resultaten gereed en zijn deze te bekijken. Aanvragen via de webshop ontvangt u via de mail en aanvragen van behandelaren zijn terug te zien in hun Artemis Portaal.