0

Artemis Foods Premium 280

Wat is de Artemis Foods Premium 280?

Wanneer u uw cliënt wilt onderzoeken op voedselovergevoeligheid, biedt een Artemis Foods analyse u de houvast die u nodig heeft. Door middel van IgG waardebepaling in het bloed krijgt u zicht op de voedingsstoffen waarop mogelijk overgevoelig wordt gereageerd. In combinatie met de klachten die uw cliënt ervaart, kan dit leiden tot het ontdekken van voedingstoffen waar hij of zij gevoelig voor is.

De Artemis Foods 280 IgG analyse kijkt naar wel 280 verschillende voedingsstoffen. Het is het meest complete Artemis Foods onderzoek dat u kunt kiezen.

 

Waarom de IgG waardes in het bloed bepalen?

Bij een IgG voedselovergevoeligheid heeft uw cliënt lichamelijke klachten als gevolg van het eten of drinken van bepaalde voedingsmiddelen. Dit kunnen uiteenlopende klachten zijn die bovendien vaak pas laat op komen zetten. Tot wel 3 dagen na het eten kunnen de symptomen ontstaan. Dit maakt het moeilijk te bepalen welk voedingsmiddel de boosdoener is.

Een IgG voedselovergevoeligheid is iets anders dan een IgE voedselallergie, waarbij de klachten sneller komen opzetten dit is meestal direct na het eten of in ieder geval binnen een uur. Daarnaast zijn de symptomen van een IgE allergie ook heftiger.

Een Artemis Foods 280 onderzoek doen?

Met het Artemis Foods 280 onderzoek analyseert u de IgG antistoffen in het bloed van uw cliënt. 280 verschillende voedingsstoffen worden onderzocht. Daarmee is dit het meest uitgebreide de Artemis Foods onderzoek. Het levert u een zeer volledig beeld op van de IgG waardes in het bloed van uw cliënt.

Wanneer er verhoogde waardes worden gevonden voor bepaalde voedingsstoffen, gaat u deze voeding verder onderzoeken. Eerst laat u de voedingsstoffen weg uit het voedingspatroon van uw cliënt, om ze later op een gecontroleerde manier weer te herintroduceren. Hierdoor onderzoekt u of de voeding waarvoor verhoogde IgG waardes gevonden zijn, ook daadwerkelijk leiden tot klachten. IgG waardes kunnen namelijk ook verhoogd zijn, wanneer uw cliënt toevallig veel van deze voedingsstof gegeten heeft. Maar wanneer de verhoogde waardes samengaan met het optreden van klachten, wijst dit op overgevoeligheid.

 

Het voordeel na een Artemis Foods analyse

Uw cliënt hoeft niet meer lukraak allemaal voedingsstoffen te vermijden, om te onderzoeken waar zijn of haar klachten vandaan komen. De Artemis Foods analyse zorgt ervoor dat u heel gericht alleen de voedingsstoffen waarvoor de IgG waardes verhoogd zijn, uittest.

Als na het herintroduceren blijkt dat de voedingsstoffen geen klachten geven, kan uw cliënt deze voeding weer opnemen in het gevarieerde voedingspatroon. Hierdoor voorkomt u een onnodig eenzijdig eetpatroon.

Er wordt gecontroleerd op

 

Meer lezen

Hoe gaan wij te werk?

Al jaren maakt Artemis Laboratory de zorg voor u toegankelijk en streven wij ernaar de medische drempel te verlagen. Onze betrouwbare analyses zijn eenvoudig en snel te bestellen, maar hoe gaat het verder in zijn werking? Voor een goed resultaat volgt u de volgende stappen:

Ontvangen

Ontvangen van de afnamekit

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen enkele dagen een afnamekit per post. Controleer voor gebruik altijd eerst of de inhoud overeenkomt met de bijgevoegde instructies.

Afname

Afname van materialen

Afhankelijk van het onderzoek kan het zijn dat u een bloedafname moet laten uitvoeren. Bekijk onze priklocaties en plan zelf een afspraak.

Verzending

Verzending van materialen

Dit kan door middel van de bijgeleverde verzendenvelop, frankeren is hierbij niet nodig. Ook bestaat de mogelijkheid om de materialen bij ons op locatie af te leveren.

Onderzoek

Onderzoek uitvoeren

Met behulp van moderne en geavanceerde machines gaan wij na binnenkomst aan de slag met het uitvoeren van uw analyse. Neem bijvoorbeeld deze tijd om een van onze interessante artikelen te lezen.

Resultaten

Ontvangen van resultaten

Na een korte doorloopperiode zijn de resultaten gereed en zijn deze te bekijken. Aanvragen via de webshop ontvangt u via de mail en aanvragen van behandelaren zijn terug te zien in hun Artemis Portaal.

Let op! Maandag 11 april 2023 is ons Laboratorium gesloten i.vm. 2e Paasdag

X