0

Artemis Menopause

Maar liefst 8 van de 10 vrouwen vanaf middelbare leeftijd herkent ze wel, opvliegers maar ook andere klachten ten gevolge van hormonale veranderingen in het lichaam.

Niet alleen hormonale veranderingen kunnen aanleiding geven tot klachten, maar ook een tekort aan vitamines en een veranderende werking van de schildklier.

 

 

Met dit concept geven we u inzicht in de mogelijke klachten die kunnen ontstaan bij bepaalde tekorten of juist een teveel aan stoffen in het lichaam. Om deze klachten te begrijpen en ze zo veel mogelijk te beperken testen we op verschillende aspecten, namelijk de hormonen die betrokken zijn bij de overgang, vitamines en schildklierwaarden, die allemaal tot deze symptomen kunnen leiden. Onze gedegen analyse brengt specifiek uw lichaam in kaart.

 

Meest gestelde vragen over Artemis Menopause

 

Hoe lang is de doorlooptijd?

De duur vanaf wanneer materialen in ons laboratorium aankomen tot het resultaat beschikbaar is bedraagt gemiddeld 1 tot 2 weken. Natuurlijk doen we ons uiterste best om dit zo snel mogelijk klaar te hebben.

Krijgen mijn cliënten nu ook een uitgebreid uitslagenboekje?

Ja, net als bij onze Artemis Foods analyse ontvangt u een informatief uitslagenboekje om aan uw cliënt te geven. Met dit boekje kunt u uw cliënt ondersteunen tijdens de overgang.

Welk materiaal is nodig voor deze analyse?

Één gevulde serumbuis aan de hand van een veneuze bloedafname. Prikpunt voor uw cliënten nodig? klik dan hier!

Naar het portaal

Er wordt gecontroleerd op

Meer lezen

Let op! Maandag 11 april 2023 is ons Laboratorium gesloten i.vm. 2e Paasdag

X