0

Over ons

Artemis Laboratory

Als een specialist in de laboratoriumdiagnostiek verzorgen wij diverse analyses binnen en buiten de reguliere geneeskunde die de behandelaren en cliënten ondersteunen tijdens het medische traject.

Ons doel is het ontzorgen van de behandelaar en cliënt door de zorg toegankelijker te maken en de drempel voor het aanvragen van een medisch onderzoek te verlagen. Dit bereiken wij via onze overzichtelijke webshop waar de cliënt een deel van onze analyses zelf kan aanvragen en door ons innovatieve Artemis Portaal, waarmee het aanvragen van een analyse nog eenvoudiger is.

Onze visie

Artemis Laboratory

Artemis Laboratory streeft er naar om de medische zorg toegankelijker te maken waarbij het aanbod van analyses op hoogwaardig niveau worden uitgevoerd en die verder reiken dan de reguliere zorg. Hier zal continu gekeken worden naar de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de geneeskunde.

Onze missie

Artemis Laboratory

Artemis Laboratory kijkt verder dan de reguliere geneeskunde wanneer deze niet het gewenste resultaat levert. Door onze beproefde methoden kunnen wij een alternatief bieden op het moment dat geen behandeling lijkt te werken.

Wij verlagen de drempel voor medisch onderzoek en bieden analyses aan om een compleet beeld te kunnen vormen van diagnostiek tot behandeling. Door onze innovatieve manier van werken worden onderzoeken kwalitatief en efficiënt uitgevoerd.

Bovenstaande zal worden bereikt door technologische veranderingen binnen Artemis Laboratory zoals de nieuwste apparatuur voor het uitvoeren van de analyses, vernieuwde website, digitalisering en het Artemis portaal.

Ons team

Gwen Strijbos

Financieel Medewerker

Jeannine Schuman

Office Manager

Hannah van Schijndel

Laboratorium Manager

Maria Papadopoulou

Klinisch Chemisch Analist

Kim Linssen

All-round Medewerkster/Bloedafname

Suzanne van den Beuken

Klinisch Chemisch Analist

Rick Gerris

Marketing & Communicatie

Maartje van Helmond

Administratief Medewerkster

Tessa Linders

Facilitair-/ Logistiekmedewerkster

Medisch adviseur en vertrouwenspersoon

Sabine_Fonderson_Laboratorium_Arts
dr. M.S. Fonderson

dr. Sabine Fonderson

Ik ben een BIG geregistreerd arts met meer dan 15 jaar ervaring in de spoedzorg en huisartsenpraktijk.

Ik ben gepassioneerd over het integreren van gezondheidszorg met technologie om zo de manier waarop artsen en patiënten met elkaar communiceren te transformeren. Als medisch adviseur bij Artemis Laboratory is het mijn doel om u inzicht te geven in uw (bloed)uitslagen en nog belangrijker wat deze uitslagen voor u betekenen. Met mijn persoonlijke aanpak neem ik u mee op reis en laat ik u zien welke stappen u kunt nemen om uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onderzoeken

Artemis Laboratory biedt een groot aanbod aan analyses binnen en buiten de reguliere geneeskunde. Bekijk een voorbeeld van ons voedselovergevoeligheidsonderzoek de ‘Artemis Foods’ of klik om het gehele aanbod in te zien.

Vacatures

Artemis Laboratory is altijd op zoek naar nieuwe gedreven collega’s die ons team kunnen komen versterken. Interesse om bij ons te komen werken? Klik dan op de onderstaande knop voor al onze vacatures. Geen vacature die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar info@artemislab.nl.

Heerlijke_recepten

Recepten

Op zoek naar de volgende lekkere maaltijd? Heeft u last van een gluten- en/of melkovergevoeligheid en vindt u niet de recepten die voldoen aan uw strikte voedingspatroon? Ontdek dan onze heerlijke recepten die rekening houden met wat u wel en niet mag eten.

Supplementen

Artemis Laboratory biedt een uitgebreid assortiment aan supplementen die uw voedingspatroon en gezonde leefstijl kunnen ondersteunen bij een eventuele tekortkoming. Bekijk ons volledige aanbod en wordt verrast door de mogelijkheden!