0

Over ons

Artemis Laboratory bestaat al sinds 1991 en is ruim 30 jaar gespecialiseerd in laboratoriumdiagnostiek. Met meer dan 2000 laboratoriumanalyses bieden wij een groot aanbod aan testmogelijkheden voor vrijwel elke diagnose. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in analyses op gebied van darmpathologie, voedselovergevoeligheid en hormonen, maar kunnen via ons grote aanbod bijna elk specialisme voorzien van betrouwbare analyses. Artemis Laboratory is uitgegroeid tot een medische organisatie met contacten over de hele wereld en een constant groeiend netwerk van behandelaren.

Onze visie

Voor vele is het moeilijk om medische analyses uit te laten voeren zonder dat een arts hierbij betrokken is. Dit maakt het gehele medische proces onnodig ingewikkeld en zorgt voor veel frustratie bij u als cliënt of behandelaar.

Wij vinden dat ieder mens het recht heeft om op elk gewenst moment duidelijk inzicht te krijgen in zijn of haar gezondheid. Ons laboratorium streeft ernaar om de zorg voor iedereen toegankelijker te maken, zodat ook u hoogwaardige analyses uit kunt laten voeren die het verschil maken.

Onze missie

Veel instanties voeren reguliere analyses uit en als deze niet het gewenste resultaat levert houdt het op. De realiteit is dat je soms juist buiten de reguliere geneeskunde moet kijken om te zien waar de oorsprong van de klachten nu echt ligt. Als laboratorium gespecialiseerd in analyses binnen en buiten de reguliere geneeskunde helpen wij u graag op weg naar een gezondere toekomst.

Wij verlagen de drempel voor medisch onderzoek en bieden analyses aan om een compleet beeld te kunnen vormen van diagnostiek tot behandeling. Door onze innovatieve manier van werken worden onderzoeken kwalitatief en efficiënt uitgevoerd.

Om dit zo efficiënt mogelijk te bereiken investeren wij in diverse technologische veranderingen binnen ons laboratorium. Denk hierbij aan het gebruik van geavanceerde machines, het digitalisering van onze werkwijze via het Artemis Portaal, en een constante uitbreiding van ons assortiment aan analyses.

Onze zorgprofessionals

Medisch adviseur en vertrouwenspersoon

Klinisch chemisch arts

Sabine_Fonderson_Laboratorium_Arts
dr. M.S. Fonderson

dr. Sabine Fonderson

Ik ben een BIG geregistreerd arts met meer dan 15 jaar ervaring in de spoedzorg en huisartsenpraktijk.

Ik ben gepassioneerd over het integreren van gezondheidszorg met technologie om zo de manier waarop artsen en patiënten met elkaar communiceren te transformeren. Als medisch adviseur bij Artemis Laboratory is het mijn doel om u inzicht te geven in uw (bloed)uitslagen en nog belangrijker wat deze uitslagen voor u betekenen. Met mijn persoonlijke aanpak neem ik u mee op reis en laat ik u zien welke stappen u kunt nemen om uw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Dr.drs. Wytze Oosterhuis

Dr.drs. Wytze Oosterhuis

Ik ben chemicus en tevens geregistreerd medisch specialist in de laboratoriumgeneeskunde en heb ruim 25 jaar ervaring in de klinische chemie.

Mijn interesse ligt op het gebied van de consultverlening, vooral met betrekking eerstelijns geneeskunde. Hierbij staat een doelmatige toepassing van laboratoriumonderzoek centraal. Binnen het vakgebied ben ik op nationaal en internationaal niveau actief in verschillende commissies en werkgroepen. Het betreft vooral richtlijnontwikkeling gesteund door de Federatie Medisch Specialisten, maar ook op het gebied van kwaliteitscontrole.  

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onderzoeken

Artemis Laboratory biedt een groot aanbod aan analyses binnen en buiten de reguliere geneeskunde. Bekijk een voorbeeld van ons voedselovergevoeligheidsonderzoek de ‘Artemis Foods’ of klik om het gehele aanbod in te zien.

Vacatures

Artemis Laboratory is altijd op zoek naar nieuwe gedreven collega’s die ons team kunnen komen versterken. Interesse om bij ons te komen werken? Klik dan op de onderstaande knop voor al onze vacatures. Geen vacature die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar info@artemislab.nl.

Recepten

Op zoek naar de volgende lekkere maaltijd? Heeft u last van een gluten- en/of melkovergevoeligheid en vindt u niet de recepten die voldoen aan uw strikte voedingspatroon? Ontdek dan onze heerlijke recepten die rekening houden met wat u wel en niet mag eten.

Heerlijke_recepten

Supplementen

Artemis Laboratory biedt een uitgebreid assortiment aan supplementen die uw voedingspatroon en gezonde leefstijl kunnen ondersteunen bij een eventuele tekortkoming. Bekijk ons volledige aanbod en wordt verrast door de mogelijkheden!