0

Voor particulieren

Voor vele is het moeilijk om medische analyses uit te laten voeren zonder dat een arts hierbij betrokken is. Dit maakt het gehele medische proces onnodig ingewikkeld en zorgt voor veel frustratie bij u als cliënt. Daarom geeft Artemis Laboratoy particulieren de kans om onderzoeken aan te schaffen en te laten uitvoeren om zo buiten het regulieren zorg pakket om, in aanmerking te kunnen komen met een behandelaar naar keuze.

Supplementen

Supplementen kunnen u helpen uw balans te herstellen en te behouden voor een gezonde toekomst. U kunt in de webshop op uw gewenste vitaliteitsfocus zoeken. Komt u er niet uit welke supplementen het beste bij uw levensfase en gezondeheidsklachten passen? Aarzel niet en neem dan contact op voor persoonlijk advies.

Onderzoeken

Middels de onderzoeken die Artemis Laboratory aan particulieren biedt, kunt u inzicht krijgen in uw gezondheid op basis van persoonlijke resultaten van het onderzoek. U kunt ervoor kiezen om deze raporten met resultaten zelf te ontvangen of dat u deze samen met een behandelaar naar keuze bespreekt om zo meer diepgang uit deze resultaten te halen en advies te krijgen voor een gezonde toekomst.

Priklocaties

U kunt zelf een locatie uitzoeken bij u in de buurt via de priklocatie pagina.