0

Vacature Klinisch Chemisch Analist

Binnen Artemis Laboratory zijn we op zoek naar een enthousiaste analist die van aanpakken weet. Vind je het leuk om in een uitdagende, innoverende en dynamische omgeving te werken? 
Dan maken we graag kennis met jou.

Over Artemis

Artemis Laboratory werkt als specialist in de laboratoriumdiagnostiek en verzorgt buiten de bloedafnames ook diverse analyses op menselijke materiaal. Wij werken nauw samen met diverse artsen, specialisten, diëtisten en therapeuten.  Binnen Artemis Laboratory hebben we een open, informele werksfeer en hechten we grote waarde aan kwaliteit en professionaliteit. 


Wat ga je doen?
Als Klinisch Chemisch Analist ga je aan de slag met het uitvoeren van analyses en ben je met je team verantwoordelijk voor het volledige proces van bloedafname, monsterontvangst tot en met het verwerken en rapporteren van uitslagen. Je beoordeelt, analyseert en verwerkt uitslagen in ons Laboratoriumsysteem. Tevens draag je bij aan de implementatie van nieuwe processen.
Je taken zijn zeer afwisselend doordat je rouleert tussen diverse werkzaamheden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het onderhoud aan de apparatuur, signaleren van storingen en het verhelpen hiervan.


Wat breng jij mee?


Wat bieden wij?


Meer informatie
Ben je enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer. Je kunt je motivatiebrief met cv richten aan info@Artemislab.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met  Hannah van Schijndel (laboratorium manager) op nummer 0495-545000.

Een aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.