0
12 mei 2022Rick Gerris

Het vernieuwde Artemis Laboratory

De laatste maanden is er een hoop veranderd binnen onze organisatie en wij vertellen u graag meer over dit proces en de gedachten hierachter. Een geheel nieuwe naam, logo, website en een herstructurering van onze werkwijze via het Artemis portaal.

Een nieuwe handelsnaam en logo

De keuze voor het hanteren van een nieuwe handelsnaam was moeilijk, maar wel noodzakelijk. Ondanks dat ons Laboratorium door de jaren heen naamsbekendheid heeft opgebouwd was het moment aan gebroken om met de tijd mee te bewegen en hier hoort dan ook een nieuwe naam en logo bij. De afgelopen maanden hebben alle medewerkers meegedacht en zijn er diversen namen aan bod gekomen, met als resultaat “Artemis Laboratory”.

Waarom deze naam? Artemis is een Griekse godin van de jacht, de vrouwen en godin van de maan. Ze staat voor het krachtige en vasthoudende dat wij willen uitstralen. Het logo is ontworpen met het oog op ons team.

Onze nieuwe website

Bij een nieuw uiterlijk hoort ook een nieuwe website en terugkijkend op onze oude website wisten wij dat er een hoop moest gebeuren. Onze behandelaren konden bruikbare informatie niet meer vinden en op het gebied van functionaliteit had de site tekortkomingen. Onze nieuwe website is ontworpen met het gemak van de behandelaar en cliënt in gedachte en biedt allerlei nuttige tools om ondersteuning te bieden tijdens het gehele proces. Denk hierbij aan een handig stappenplan voor de cliënt, een lijst van onze priklocaties en een geheel nieuwe webshop.

Het Artemis portaal

Onze visie was altijd om de werkwijze binnen het bedrijf te versnellen en de behandelaar te kunnen voorzien van snellere doorlooptijden en een gemakkelijke manier om aanvragen in te dienen. Samen met het team hebben wij wekenlang samengezeten om een omgeving te ontwerpen die begrijpbaar, praktisch en vooral moeiteloos te gebruiken is. Het Artemis portaal is de accumulatie van al onze ideeën om één handig overzicht te creëren waarin u als behandelaar alle zaken kunt regelen. Tevens is deze omgeving geheel in eigen beheer, waardoor wij snel kunnen schakelen met vernieuwingen en andere innovaties.

Ons team heeft de afgelopen maanden ervaren als een grote uitdaging, maar we kunnen met recht zeggen dat we trots zijn op wat er in een relatief korte tijd is neergezet. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat wij nog meer gemotiveerd zijn om alle ideeën en toekomstige projecten te verwezenlijken. Om op de hoogte te blijven van de verdere ontwikkelingen, houdt dan onze nieuwsberichten goed in de gaten!